Οι υφασμάτινοι αεραγωγοί

Οι υφασμάτινοι αεραγωγοί είναι ένα καινοτόμο και εξελιγμένο τεχνολογικά προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε περίπτωση όπου απαιτείται αερισμός, σταθερή θερμοκρασία αλλά και ομοιόμορφη κατανομή αέρα. Σε κάθε εφαρμογή που χρειάζεται παροχή αέρα σε συγκεκριμένη θερμοκρασία αλλά παράλληλα και υψηλές συνθήκες υγιεινής, οι υφασμάτινοι αεραγωγοί καλύπτουν οποιαδήποτε ανάγκη ανεξαρτήτως διαστάσεων.

Λόγω της δυνατότητας στοχευμένης και ομοιόμορφης κατανομής του αέρα αποτελούν επιλογή σε χώρους εστίασης και άθλησης καθώς επίσης υφασμάτινοι αεραγωγοί χρησιμοποιούνται και στη βιομηχανία. Εξασφαλίζουν τον αερισμό και τη σταθερή θερμοκρασία μέσα από ένα σύστημα πόρων στο ύφασμα που επιτρέπουν την ταχύτατη παροχή του αέρα αλλά και τη διανομή προς συγκεκριμένη κατεύθυνση. Επιπλέον οι υφασμάτινοι αεραγωγοί επιτρέπουν τη διέλευση και διοχέτευση του αέρα ομοιόμορφα και με μεγάλη ταχύτητα χωρίς αυτός να υγροποιείται και χωρίς θόρυβο, όπως συμβαίνει σε συμβατικές μεθόδους αερισμού.

Σημαντικό πλεονέκτημα αποτελούν οι συνθήκες υγιεινής του αέρα αφού με τη χρήση πιστοποιημένων υφασμάτων και εξειδικευμένου εξοπλισμού δεν επιτρέπεται η ανάπτυξη μικροοργανισμών στο εσωτερικό των αγωγών, εξασφαλίζοντας έτσι ένα υγιεινό και ασφαλές περιβάλλον αέρα. Οι υφασμάτινοι αεραγωγοί κατασκευάζονται από την εταιρεία μας σε οποιαδήποτε επιθυμητή διάσταση και καλύπτουν τις ανάγκες κάθε επαγγελματικού χώρου. Η τοποθέτησή τους είναι εύκολη και το μειωμένο βάρος τους αποτελούν πρόσθετο πλεονέκτημα για τον επαγγελματία και τον χώρο που θέλει να εξοπλίσει.

Επιπλέον, οι υφασμάτινοι αεραγωγοί μπορούν να καλύψουν και τις ανάγκες αισθητικής κάθε χώρου. Η επιλογή των υφασμάτων γίνεται μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων προσαρμοσμένα στο ύφος και την αισθητική του χώρου όπου θα τοποθετηθούν.