Τι πρέπει να προσέξω πριν αγοράσω πουφ?

Πριν την αγορά ενός πουφ σημαντικό είναι να δώσουμε προσοχή σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για να εξασφαλίσουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, να κάνουμε σωστή σύγκριση και να πετύχουμε τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του πουφ.

Πουφ

Με μοντέρνο design, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και σε κάθε επιθυμητή διάσταση ώστε να ταιριάζουν στις ανάγκες και τον χώρο σας.

Καλύμματα καναπέ

Αν οι καναπέδες είχαν μιλιά, το πιθανότερο είναι ότι θα φώναζαν «έλεος!». Στα περισσότερα σπίτια, οι καναπέδες αποτελούν το στέκι της οικογένειας. Εκεί συγκεντρώνονται όλοι, εκεί τρώνε, εκεί παίζουν, εκεί υποδέχονται φίλους, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που τους παίρνει ο ύπνος κάθε βράδυ στον καναπέ.

Γέμιση σε Μαξιλάρια

Τα μαξιλάρια είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι της διακόσμησης και της άνεσης του κάθε χώρου. Το στοιχείο που καθρεφτίζει την αισθητική του στο εσωτερικό ή εξωτερικό του περιβάλλον. Υπάρχουν αρκετές επιλογές για να κατασκευάσουμε και να γεμίσουμε ένα μαξιλάρι. Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικές από αυτές και ελπίζουμε να σας φανούν χρήσιμες στο μέλλον.

Υφάσματα

Τα υφάσματα που χρησιμοποιούμε σε επαγγελματικούς χώρους και για κατασκευές οι οποίες εκθέτονται σε εξωτερικό χώρο έχουν τελείως διαφορετικές προδιαγραφές από τα κλασικά υφάσματα που χρησιμοποιούνται για λευκά είδη, κουρτίνες, και λοιπές οικιακές χρήσεις.