Πουφ

Με μοντέρνο design, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και σε κάθε επιθυμητή διάσταση ώστε να ταιριάζουν στις ανάγκες και τον χώρο σας. Όλα τα πουφ είναι από υφάσματα αδιάβροχα και αλέκιαστα με μεγάλη αντοχή στην τριβή και το νερό καθιστώντας τα κατάλληλα για χρήση σε πισίνα ή θάλασσα.

Τα χρώματα των υφασμάτων στα πουφ είναι ανεξίτηλα και με πιστοποίηση ISO. Όλες οι θήκες αφαιρούνται εύκολα και μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο. Επιπλέον η γέμιση από διογκωμένη πολυστερίνη, ένα υλικό πολύ ελαφρύ, υδροφοβικό και βρίσκεται σε ξεχωριστή θήκη ώστε εύκολα να προστεθεί ή να αφαιρεθεί υλικό ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Παράλληλα παρέχεται η δυνατότητα αλλαγής μόνο της εξωτερικής θήκης αν αυτό ζητηθεί καθώς και η κατασκευή πουφ για χρήση μέσα στο νερό. Τα πουφ που δημιουργούμε ξεχωρίσουν για τη μεγάλη διάρκεια ζωής τους αλλά και για την άνεση που παρέχουν καθώς είναι ιδιαίτερα αναπαυτικά λόγω της δυνατότητας να διαβάζουν το σχήμα του σώματος και να προσαρμόζονται σε αυτό. Σε εμάς θα βρείτε αδιάβροχα πουφ παντός τύπου, για κάθε γούστο.