Ξενοδοχειακός ιματισμός

Ο ξενοδοχειακός ιματισμός είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια στα τουριστικά επαγγέλματα. Στατιστικά έχει παρατηρηθεί πως αποτελεί μαζί με την καθαριότητα , μία από τις δύο κυριότερες αιτίες για θετική ή αρνητική κριτική μιας ξενοδοχειακής μονάδας. Η εταιρία μας, γνωρίζοντας τις ανάγκες σας και πληρώντας τις προδιαγραφές που ορίζει η ευρωπαϊκή ένωση, εισάγει σεντονόπανα και πετσέτες σε διάφορες ποιότητες για κάθε δωμάτιο ξενοδοχείου ή ενοικιαζόμενου δωματίου. Σε εμάς ο ξενοδοχειακός ιματισμός διατίθεται σε επιθυμητές διαστάσεις ακόμα και ειδικές κατασκευές για να καλύψουμε και τους πιο απαιτητικούς αλλά και τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες.

Η ποιότητα ενός σεντονιού ορίζεται από τη σύνθεσή του και από τον αριθμό κλωστών (TC) που αποτελείται. Υπάρχουν ποικίλες κατηγορίες σε σεντόνια όπως συνθετικά, βαμβακερά, βαμβακοσατέν. Κάποιες κατηγορίες ξεκινάνε από τις 144 ενώ άλλες φτάνουν μέχρι και τις 300 κλωστές. Η αίσθηση, η απαλότητα, η διάρκεια ζωής, ο τρόπος πλυσίματος και φυσικά το σιδέρωμα αλλάζουν σύμφωνα με τις προδιαγραφές που θα επιλέξετε να έχουν τα σεντόνια σας. Μαζί μπορούμε να εστιάσουμε στις ιδιαιτερότητες της επιχείρησής σας και να επιλέξουμε τη σωστή ποιότητα που θα αποτελέσει το κριτήριο για τις καλύτερες κριτικές από τους πελάτες σας. Στην εταιρία μας θα βρείτε ξενοδοχειακά σεντόνια κάθε μεγέθους, από διάσταση κούνιας έως και υπερμεγέθη. Σε εμάς δεν υπάρχει περιορισμός στις ποσότητες των προϊόντων προς παραγγελία καθώς κάθε πελάτης είναι μοναδικός και οι ανάγκες για ιματισμό ποικίλουν.

Είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας και στον τομέα της ξενοδοχειακής πετσέτας καθώς εισάγουμε πετσετόπανο σε τόπια και έχουμε τη δυνατότητα να φτιάξουμε πετσέτες σε οποιοδήποτε μέγεθος θελήσει ο πελάτης και φυσικά σε οποιαδήποτε ποιότητα. Σημαντική παράμετρος στις πετσέτες που χρειάζεται να γνωρίζετε αποτελεί η αναλογία βάρους και απορροφητικότητας αφού όσο πιο βαριά είναι μια πετσέτα τόσο πιο απορροφητική είναι. Συμπληρωματικά με το βάρος καθοριστικό ρόλο στην ποιότητα παίζει και η πλέξη. Η εταιρία μας διαθέτει πετσέτες βάρους από 300gr έως και 700gr καθώς μπορούμε να επιλέξουμε εάν θα είναι μονής η διπλής πλέξης. Επιπλέον μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα από λαβέτες μέχρι μπάνιου και καλύμματα ξαπλώστρας από πετσετόπανα με προδιαγραφές που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη. Ακόμη έχετε τη δυνατότητα να τυπώσετε το logo της επιχείρησής σας και να διαλέξετε ανάμεσα στις ειδικές κατηγορίες που διαθέτουμε όπως είναι οι πετσέτες για spa και οι αντιχλωριακές. Οι ανάγκες της επιχείρησής σας σε συνδυασμό με την αισθητική του χώρου που θέλετε να εξοπλίσετε αποτελούν τα απαραίτητα κριτήρια για να επιλέξετε τη σωστή ποιότητα που χρειάζεστε σε σεντόνια ή πετσέτες. Έτσι μπορείτε να πετύχετε τη σωστή σχέση απόδοση τιμής αλλά και τη θετική αξιολόγηση και ικανοποίηση των ευχαριστημένων πελατών σας. Τολμήστε να ζητήσετε το διαφορετικό αναζητώντας το στοιχείο υπεροχής χωρίς συμβιβασμούς σε ποιότητες ή διαστάσεις καθώς όλος ο ξενοδοχειακός ιματισμός κατασκευάζεται από εμάς κατόπιν παραγγελίας με γνώμονα τις ξεχωριστές και ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησής σας.